INFINITI QX80

Автомобільні журналістки і люблячі матері, Ніколь Уейклін і Еліс Чейз, більш ніж гідно впоралися з усіма труднощами маршруту. У підсумку, набравши понад 800 залікових очок, жіночий екіпаж QX80 завоював місце в першій дев'ятці серед учасниць що вперше вийшли на старт Ребелло-ралі. При тому, що навіть дістатися до фінішу в цей раз було як ніколи важко. Маршрут штурманського ралі 2020 року на думку багатьох виявився одним з найскладніших в історії гонки, і включав, крім іншого, і найдовшу денну ділянку за все п'ять років проведення ралі.

INFINITI QX80

У нинішньому році INFINITI вперше бере участь в Rebelle-ралі. Повнорозмірний флагманський позашляховик QX80 для гоночної траси підготували фахівці каліфорнійської компанії CALMINI Products.

Серійний SUV, пофарбований в новий для INFINITI відтінок Coulis Red, отримав збільшений дорожній просвіт, позашляхову підвіску, посилені кастомні бампери спереду і ззаду, а також оффроуд-шини з розвиненими грунтозацепами.

Розкішний салон оздоблений натуральною шкірою, чудові крісла з вентиляцією і підігрівом, інноваційне «електронне» дзеркало заднього виду, зручне управління другорядними функціями автомобілями за допомогою сенсорних екранів і, звичайно ж, бездоганне звучання музичної системи Bose - все це зробило 10-денну пригоду незабутньою і приємною.

«З першого і до останнього метра дистанції QX80 успішно вирішував всі завдання, які поставали перед ним. У пустелі і в горах, в поворотах і на прямиках INFINITI демонстрував відмінні їздові якості, забезпечуючи при цьому преміальний комфорт ».

Николь Уэйклин, пілот екипажу INFINITI QX80

Штурманське ралі Rebelle-2020 стало третім випробуванням проекту #QXploration. Масштабна пригода, що включає успішні експедиції в пустелі Гобі і Йорданії, покликане спонукати власників позашляховиків сімейства QX частіше вибиратися на пошук справжніх пригод за межі асфальту.

Адже автомобілі INFINITI, дійсно, здатні на дуже багато.