Infiniti двигатель VC-Turbo

VC-Turbo що став справжнім технологічним проривом, 2-літровий VC-Turbo самостійно налаштовує ступінь стиснення, оптимізуючи мощностную віддачу і економічність.

За допомогою системи важелів, які піднімають або опускають верхню мертву точку (ВМТ) поршнів, VC-Turbo додає автомобілю як динамічні якості справжнього спринтера, так витривалість і економічність марафонця.

«З самого початку ми створювали VC-Turbo як двигун, який по потужносним характеристикам відповідав би багатолітровим 6-циліндровим агрегатам, але по витраті палива не відрізнявся від економічності типової «четвірки». Здатність двигуна підлаштовувати ступінь стиснення під кожен конкретний режим руху забезпечує оптимальну мощностную віддачу у всьому діапазоні оборотів, роблячи VC-Turbo ідеальним силовим агрегатом для автомобілів різних типів».

Джефф Поуп, віце-президент INFINITI Americas

Відмінне співвідношення потужності до маси і компактні габарити двигуна VC-Turbo дозволили зробити інтер'єр преміального кросовера INFINITI QX50 максимально просторим і комфортабельним.

Крім іншого QX50 це один з небагатьох кросоверів в класі, який пропонує регульований в поздовжній площині диван з можливістю регулювання кута нахилу спинки. У свою чергу, місткий багажник QX50 дозволяє перевозити дитячу коляску, розміщену по ходу руху, без необхідності складати задній ряд сидінь.