academy

Це буде четвертий рік успішного існування програми рекрутингу, в результаті якої один європейський студент отримає право на унікальне 12-місячне стажування у двох галузях: автомобільній індустрії та Формулі 1 в рамках технологічного партнерства INFINITI та команди Формули-1 Renault Sport.

Кандидати можуть залишити свою заявку на сайті academy.infiniti.com, де їх чекає перше випробування інженерних навичок: тест-пазл, розроблений за участю експертів з тестування Brilliant, як частина багатоступінчастого процесу найму. Студенти з кращим результатом візьмуть участь в підсумковому конкурсі, який пройде цього літа: 10 фіналістів битимуться за право подальшої участі у проекті.

Переможець європейського етапу і шість студентів з інших регіонів (Азія і Океанія, Канада, Китай, Мексика, Близький Схід, США) відправляться до Великобританії, будуть працювати в технічному центрі команди Формули-1 Renault Sport (Энстон) і європейському інженерному центрі INFINITI (Крэнфілд). Ця унікальне стажування включає в себе переліт, проживання, корпоративний автомобіль INFINITI, оплату праці та можливість працювати поряд з провідними світовими інженерами на піку інновацій в автомобільній індустрії та автомобільному спорті.